Team medlemmer

Dette prosjektet er i oppbyggingsfasen. Det er endel som skal på plass før vi kan presentere oss helt, så foreløpig er det en begrenset presentasjon.

Mikael Khei
Prosjektleder/hovedtrener

Om Mikael

 

Mikael er en brobygger. Med et godt øre for å lytte, er han god på å få vite hva som er viktig og bruker det for å skape bedre forståelse mellom mennesker. Som pedagog hjelper han mennesker til en bedre vei i livet gjennom å knytte læringen til konkrete situasjoner.

Seilerfaring

Mikael er en av de heldige som bare vokst opp med båt. Han har seilt kjølbåter fra små mini-tonnerer og opp til havgående båter på 45 fot. Men for det meste båter på litt over 30 fot. Legg til erfaring fra seilskøyte og seilskip.

Utdanninger og jobb

Mikael har alltid vært opptatt av læring igjennom erfaring, og gjerne med en smak av eventyr. Det gjør at du både finner friluftslivstudie,  jobb som helikopter-redningsmann og jobb som redningsutstyrsspesialist på cv’en. Så har han mye engasjement for de av oss som lett faller utenfor. Utdanning og jobb som barnevernpedagog, lærer og spesialpedagog har gitt mye kompetanse her.

Lise Aksjøberg
Rådgiver

Om Lise

Lise er barnevernpedagog med tilleggsstudier i kriminologi. Hun har jobbet som leder av asylmottak, og som leder av bolig for enslige mindreårige asylsøkere. Lise liker seg i båt, og hun har mye erfaring med sjøsyke. Lise liker også å danse, og hun er en av de mange gærningene som bader hele året. 

Geir Kåre Sandsleth
Rådgiver

Om Geir Kåre

Geir Kåre er utdannet i historie, samfunnsgeografi og statsvitenskap. Han har jobbet ulike steder i NAV, i Oslo kommune og som tiltakskonsulent på sosialkontor. Han har lang erfaring med tiltaksarbeid for både unge og voksne. Geir Kåre begynte å seile som 9 åring og har drevet med det siden. Han liker seg også godt i skauen, og tar badstue når som helst, hvor som helst.