«Når noe fungerer». Rebel Rebel sailing team

Vi er et prosjekt som tar unge voksne som faller utenfor ordinær skolegang og arbeidsmarked inn på regattabanen. Vi tror at trening på samhandling og kommunikasjon sammen med mye mestring gir noe. Dette litt ubestemmelige «noe» blir tydelig når vi lærer hva som gjør at en båt seiler fort. Og enda viktigere er det at vi har klare opplevelser av hva som gjør at vi har det bra sammen ombord. I vårt lag er det desverre mange mobbehistorier fra oppveksten. Dette og flere grunner gjør at teammedlemmene ikke har stilt på like vilkår med de av oss som har hatt et mer vanlig liv. I Rebel Rebel sailing team skal vi endelig konkurrere på like vilkår! Vi trener for å bli gode, og vi tror at dette gir oss kompetanse til-, og troen på at vi kan bidra bedre i samfunnet også.

Prosjektet trenger hjelp, og vi håper din bedrift vil bidra som samarbeidspartner eller sponsor.  Samarbeidspartnere bidrar med tjenester eller egne produkter, mens sponsorer bidrar med penger. 

Vi har sponsorpakker fra 5000kr. og oppover. Dere får listing på websiden vår og Rebel Rebel t-skjorter. Avhengig av valgt pakke får dere også rabatterte plasser-, eller gratisplasser på våre seilkurs som er våren 2021.* Hovedsponsor blir også profilert via båten vår i alle regattaene vi deltar.

*Som et ledd å samle penger for å utruste regatta båten med gode seil arrangerer vi seilkurs våren 2021. Endags kurset foregår på ukedager, og todagers kurset lørdag til søndag med overnatting på hotell.

Alle sponsorer får også et gratis foredrag om prosjektet med en av ungdommene og Mikael høsten 2021. Foredraget vil handle om verdien av mestring og verdien av mangfold.

Vi tar imot din henvendelse med glede, Mikael nås på telefon 920 25 999, rebelrebelst@gmail.com